לקוחות יקרים, משלוחים דרך אפליקציית wolt בלבד, איסוף עצמי - הזמנות טלפוניות.

גרנולה בארים

מתאים לתבנית במידה – 20/30 .

חטיפי אנרגיה קלילים שתמיד כיף לנגוס בהם לצד הקפה וגם לפני אימון גופני בחדר הכושר.
בט"ו בשבט תמיד אנו מגוונים בעוד פירות יבשים .

המצרכים

סוכר מררה 100 גרם (1/2 כוס)
סוכר 70 גרם (1/3 כוס)
דבש 70 גרם
חמאה 130 גרם
מיץ תפוזים 130 מ״ל (1/3 כוס)
שיבולת שועל עבה 200 גרם
שיבולת שועל דקה 200 גרם
צימוקים כהים 50 גרם
חמוציות קצוצות 50 גרם
גרעיני דלעת 50 גרם
גרעיני חמניות 50 גרם

הוראות הכנה

מחממים תנור ל- 170C .
1. מביאים לרתיחה – סוכר דמררה,סוכר,דבש,חמאה,מיץ תפוזים .
2. מערבבים בקערת ערבוב את כל יתרת החומרים שיבולת שועל עבה + דקה,צימוקים,חמוציות,גרעיני דלעת וגרעיני חמנייה.
3. ומעבירים את ה- שיבולת שועל עבה + דקה,צימוקים,חמוציות,גרעיני דלעת וגרעיני חמנייה
    לתערובת של ה- סוכר דמררה,סוכר,דבש,חמאה,מיץ תפוזים , שרתחה ומערבבים את הכל לתערובת
    אחידה כך שכל החומרים מהתערובת השנייה "נבלעו" / "נעטפו" מהתערובת החמה(הראשונה).
4. מוזגים לתבנית במידות 20:30 עם מסגרת גובה – 1/2 3 ס"מ (התערובת מגיעה עד למחצית הגובה).
5. אופים עד כ- 20 דקות עד להזהבה קלה.

6. מצננים וחותכים ל 20 מלבנים שווים (מומלץ להכניס למקפיא לחצי שעה בטרם החיתוך).

הערה:
בשולי התבנית (כ- ס"מ היקפי) הגוון של התערובת בשולי תבנית האפייה הוא זהוב יותר וכשהתערובת מתקררת הוא נהפך מעט יותר פריך !

טיפים

גיוון:
ניתן לשלב סוגי פירות יבשים שונים כגון : פפאיה,אננס,מנגו,קיווי,תאנים וכו' .

שתפו את המתכון

שתפו את המתכון

מתכונים נוספים בשבילך
דילוג לתוכן