מכינים את הבסיס
מערבלים חמאה, קמח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומערבלים עד לקבלת כדור בצק
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 13*35 ס"מ
מרפדים את תחתית ודפנות התבנית, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומוציאים בצק עודף
דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא לחצי שעה
מחממים תנור ל-170 מעלות
אופים 15-12 דקות, עד להזהבה קלה
מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות
מכינים את המלית ואופים
מערבבים שני סוגי סוכר, ביצים, שמנת מתוקה ותמצית וניל בקערה. מוסיפים חמאה מומסת ואגוזים ומערבבים היטב. יוצקים על הבסיס ומחליקים
אופים כ-30 דקות, עד להזהבה קלה והתייצבות. מגישים חמים
שומרים מכוסה בניילון נצמד מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 10 ימים