המתכון המסורתי של לביבות תפוחי אדמה הוספתי שמיר, שמשדרג אותן פלאים.
טורפים ביצים בקערה, מוסיפים תפוחי אדמה, קמח, שמיר, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.
מחממים מחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית עם שמן =.
מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
יוצקים לשמן כף גדושה לכל לביבה ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד עד הזהבה, מעבירים לנייר סופג.
טיפים
גיוונים:
ניתן להוסיף בצללבן קטן מגורר דק
ניתן להחליף את השמיר בתימין או ברוזמרין.