מתאים לתבנית קוגלהוף קוטר 20 ס"מ או אינגליש קייק באורך 30 ס"מ
הבריטים משוגעים על עוגות עשירות בפירות מיובשים, במיוחד כאלה המושרים קודם ברום. כאן השילוב ביניהם יוצר קונצרט שלם של טעמים ומרקמים
משרים פירות מיובשים ברום כשעה, מסננים היטב
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית
מערבלים חמאה וסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות בינונית לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שנבלעות בתערובת
מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ושמנת חמוצה לסירוגין, עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים אגוזים ואת הפירות המיובשים המסוננים ומערבלים, רק עד לפיזורם בתערובת. יוצקים לתבנית
אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה מקבלת גוון זהוב עמוק וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש עם פירורים לחים
שומרים מכוסה בניילון נצמד במקרר עד 10 ימים