מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבניות.
מערבבים חלב חם, אספרסו וקפה נמס בקערה עד להמסה.
מערבלים חמאה עם סוכר ושמן קנולה בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת עד שנבלעות בתערובת. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת אפייה ולבסוף רוויון ואת תערובת החלב ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים אגוזי לוז ומערבלים רק עד לפיזורם בתערובת.
יוצקים לתבניות ומחליקים.
אופים כ-40 דקות לתבנית אינגליש קייק או כ- 50 דקות לתבנית עגולה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.
טיפים
אופציה לגיוון: ניתן לפזר על העוגה 1/2 כוס אגוזי לוז קצוצים גס (בנוסף לאגוזים שבתוך העוגה).