מתאים ל- 2 כיכרות לחם
לחם מאוד מאוזן המתאים להכנת כריכים/ מנות פתיחה ובכלל לצד ארוחת בוקר או ערב.
השילוב של תערובת קמח מלא וקמח לחם יוצרת טקסטורה קלילה יותר וטעם המתאים לכל.
במיקסר עם "וו לישה" מערבבים את הקמח המלא, קמח לחם והמים למשך 2-3 דקות במהירות איטית ומשאירים בקערה מכוסה במגבת מטבח לחצי שעה
לאחר חצי שעה מוסיפים את השמרים ולשים למשך כ- 2 דקות במהירות איטית ו- 5 דקות במהירות בינונית, מאטים את פעולת המיקסר ומוסיפים את המלח ולבסוף את האגוזים, מכסים במגבת מטבח ומשאירים בטמפרטורת החדר כשעתיים עד להכפלת הפח
מחלקים ל- 2 ומעצבים
מוציאים את הבצק מן הקערה לשולחן העבודה מקומח ויוצרים 2 כדורים. מכסים במגבת מטבח ל 15 דקות ומעצבים לאחר מכן לצורה הסופית- צורת כיכר לחם אובלית, מתפיחים כשעה
מחממים ואופים
מחממים את התנור לחום 200 מעלות, מכניסים את תבנית הלחמים למרכז התנור ובתבנית נוספת לתחתית התנור עם כוס מים חמים ואופים למשך כ- 45 דקות עד השחמה קלה ושהלחם יציב