מכינים את הבצק
מערבבים את כל חומרי הבצק למעט השמרים בקערת מיקסר עם וו לישה כ-5 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שמרית ולשים עוד כדקה עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות
מכינים את המלית
מחממים חלב, חמאה וסוכר בסיר קטן עד שהסוכר נמס ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים אגוזים וסולת ומערבבים כדקה
מסירים מהכיריים, מוסיפים פרג ומערבבים היטב. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות
ממלאים, מעצבים ואופים
מחלקים את המלית ל- 14 חלקים ומגלגלים כל חלק לגליל באורך 8 ס"מ וקוטר 2 ס"מ
מחלקים את הבצק על משטח מעט מקומח ל- 14 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לכדור בקוטר 5 ס"מ. מרדדים כל כדור לעלה אובאלי בעובי 1/2 ס"מ, מניחים גליל של מלית פרג לאורך קצה אחד של מלבן בצק ומגלגלים. מעגלים את קצוות הגליל כלפי פנים ליצירת סהרון
מניחים את הסהרונים ב-2 תבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה
מחממים תנור ל-190 מעלות
מברישים בביצה טרופה
אופים כ-20 דקות עד הזהבה עמוקה
מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד 3 ימים