מכינים סופגניות:
במיקסר בעזרת וו לישה לשים את כל החומרי יחד עד לקבלת בצק חלק וגמיש (עד כ- 10 דקות), חשוב חדאוג שהאלכוהול והמלח לא יבואו במגע עם השמרים הטריים.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר ומניחים על גבי שולחן מעט מקומח, מכדררים לכדור ומחזירים את הבצק לקערת המיקסר, מכסים במגבת מעט לחה כחצי שעה.
מוציאים את הכדור בצק לשולחן מעט מקומח מרדדים לעובי 2 ס"מ, קורצים עיגולים עם כוס שתייה קלה (סה" כ- 25 סופגניות), מכסים במגבת מטבח וממתינים להכפלת הנפח.
מחממים שמן בסיר רחב שוליים
מטגנים בכל צד כ- 3 דקות
מצננים ע"ג נייר סופג.
מכינים את הקרם שוקולד:
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, יוצקים אותה ע"ג השוקולד המריר ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מכסים בניילון נצמד ומצננים במקר למשך כ- 5 שעות עד שהצפוי מגיע למרקם נוח למריחה.
מרכיבים את הסופגניות:
מעבירים את הקרם שוקולד לשק זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ, מזלפים עגולים קטנטנים על גבי הסופגנייה ללא מרווחים (מומלץ לעבוד מהר).