מכינים את קרם השוקולד: מביאים את השמנת לסף רתיחה ויוצקים מעל קוביות השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד.
מכינים את תערובת האגוזים: מעבירים לקערה את הסוכר ואגוזי המלך ומערבבים עד שאגוזי המלך מצופים בסוכר.
מכינים את התערובת: במיקסר עם וו לישה מערבלים את כול החומרים לבצק: הקמח, חמאה, חלב, סוכר, חלמונים,שמרים, תמצית וניל וקורט מלח עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
מחלקים את הבצק ל 3 חלקים, עוטפים כל חלק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למנוחה.
מחממים תנור ל 170 מעלות.
מרכיבים ואופים: מרדדים כל חלק לעלה בגודל תבנית ביתית, מניחים עלה ראשון על גבי תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה, מורחים שכבה דקה של ריבת משמש ומפזרים מתערובת האגוזים.
מניחים עלה נוסף של הבצק, מורחים שכבה של ריבת משמש ומפזרים שוב מתערובת האגוזים.
מנחים את העלה השלישי.
מכניסים לתנור לזמן אפייה כ- 40 דקות.
מקררים את העוגה ומורחים את קרם השוקולד.
חותכים למעוינים ומאחסנים עד כ- 10 ימים בכלי אטום במקרר.