עוגיות שוקולד עם ציפוי קרנצ'י לבן, מומלץ לשמור עליהן בכלי סגור על מנת לשמור על צבען הלבן.
בקערה במיקרוגל מיסים את השוקולד יחד עם החמאה עד לתערובת אחידה, מערבבים הכל יחד ומוסיפים את התמצית וניל.
במיקסר מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הקציפה בעזרת מטרפה ידנית לתערובת השוקולד- מערבבים מהר, אך לא הרבה מהר או הרבה מידי..
מקפלים לתערובת את כל החומרים היבשים בעזרת מרית, מכניסים למקרר כשעה עד להתייצבות.
מגלגלים לכדורים בקוטר 3 ס"מ , טובלים את הכדורים בסוכר ובאבקת סוכר, מסדרים את הכדורים בתבניות תנור אפייה במרווחים שווים של 2 ס"מ זה מזה. מחממים תנור לחום 170 מעלות ואופים למשך 10 דקות, מצננים היטב למשך רבע שעה ומאחסנים בצנצנת.