מכינים את הבצק: מערבבים בעזרת "וו גיטרה" את החמאה והסוכר עד שמתאחדים.
מחליפים את "וו גיטרה" ל"וו לישה" ומוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים עד אחידות וקבלת בצק.- לשים כ2 דק' במהירות איטית.
מכניסים למקרר עם ניילון נצמד לשעה.
מכינים את המלית: מרתיחים חלב, סוכר, חמאה וגרידת לימון.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש, ומוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים היטב ולאחר דקה מכבים את האש ומוסיפים את הפרג מערבבים היטב ומצננים.
ממלאים, מעצבים ואופים: מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק למלבן במידות התבנית הביתית 42:34 ס"מ ובעובי 1/2 ס"מ.
מניחים מעליו שכבת מילוי הפרג ומשטחים באופן אחיד – כס"מ עובי המילוי פרג.
מניחים מעל שוב בצק ואופים הכול יחד ב– C 170 כ- 22-25 דקות.
מקררים ופורסים לקוביות ומגישים.
טיפים
גיוון: ניתן לשלב 50 גרם צימוקים במלית פרג או עוד 50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס.