מתאים לכ- 40 עוגיות
העוגיות הללו הן שוס אמיתי בכל משלוח מנות, בבצק יש שמנת חמוצה שמעשירה אותן, מלית הרחת לוקום וציפוי האבקת הסוכר מספקים מתיקות מרשימה.
מכינים את הבצק
מערבלים חמאה עם שמנת חמוצה, חלמונים ותמצית וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות איטית-בינונית לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה בשני מחזורים ומערבלים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
ממלאים ואופים
מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח בגודל 30 על 40 ס"מ ועובי 1/2 ס"מ, חוצים לשני מלבנים בגודל 15 על 40
חוצים רחת לוקום על משטח מקומח במעט קורנפלור ומגלגלים כל חצי לגליל צר באורך 40 ס"מ וקוטר 1 ס"מ. מניחים גליל של רחת לוקום לאורך קצה אחד של מלבן בצק ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ורחת הלוקום. מניחים בתבנית ופורסים לעוגיות בעובי 2 ס"מ כמעט עד הסוף
אופים כ-20 דקות עד הזהבה קלה.
מצננים היטב, מפרידים את העוגיות וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים