מתאים לתבנית קוטר 20
עוגה על בסיס מרציפן איכותי, זוהי עוגה נמוכה עם ציפוי גלייז המכיל אבקת סוכר וליקר אמראטו
מחממים תנור לחום 180 מעלות.
במיקסר עם בוחש גיטרה, במהירות בינונית מערבבים את המרציפן עד שהוא מתרכך, מוסיפים סוכר, מלח וחמאה וממשיכים לערבל כ- 2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הביצים בהדרגה ולבסוף את הקמח ללא גלוטן וליקר האמרטו לסירוגין.
מוזגים לתבנית מעט משומנת ואופים למשך 25 דקות.
מכינים את הציפוי:
בעזרת מטרפה מערבבים את אבקת הסוכר עם הליקר עד לתערובת אחידה וחלקה, במידה והתערובת מעט סמיכה, ניתן להוסיף כף מים.
מוזגים את הגלייז על העוגה ומגישים.