מכינים את הבצק: מרתיחים חלב, מים, מלח, סוכר והחמאה. מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ. מעבירים למיקסר עם בוחש גיטרה ומוסיפים ביצה.
מזלפים בעזרת פיית זילוף חלקה עיגולים בקוטר 5 ס"מ (בגדולים יותר נזלף 7 ס"מ).
אופים כ-30- 35 דק' עם ארובה פתוחה ב-180 מעלות. מצננים עד לשימוש.
קרם: מקציפים את הדבש והשמנת המתוקה לקציפה יציבה ומעבירים לשקית זילוף.
מזלפים את הקרם מחלקו התחתון של הפרופיטרול ומצפים בפונדנט.
יוצרים את המנות: מכל צמד יוצרים קינוח אחד- מניחים אחד על גבי ריבוע שוקולד ואת הפרופיטרול השני ומגישים.