סופגנייה בטעם מיוחד ויוצא דופן, במילוי של קרם לימון ובציפוי של מרנג איטלקי מושלם.
מכינים את המילוי קרם לימון
בסיר על אש נמוכה מרתיחים את השמנת המתוקה ומורידים מן האש.
יוצקים על גבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את המיץ לימון, קליפת הלימון וצבע מאכל ומערבבים עד שהוא נטמע והתערובת באותו צבע, מעבירים את המילוי לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות להתייצבות, עד שהקרם יהיה נוח לזילוף.
מכינים את המרנג האיטלקי
במיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר ואבקת הסוכר למשך כ- 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב.
מעבירים את המרנג האיטלקי לשק זילוף עם צנתר, ומזלפים בצורה מעגלית את המרנג האיטלקי.
ניתן להשחים מעט בעזרת ברנר אך לא חובה.