מתאים לתבנית 20 על 30 ס"מ
חטיפי שיבולת שועל מהווים עבורנו ארוחת בוקר קלה או זריקת אנרגיה לפני אימון כושר, בכל ימות השנה. לכבוד ט"ו בשבט העשרתי אותם במגוון פירות מיובשים
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בגודל 20*30 ס"מ בנייר אפייה.
מחממים חמאה, סוכר חום, סוכר לבן, דבש ומיץ תפוזים בסיר קטן על להבה נמוכה-בינונית תוך כדי בחישה, עד שהסוכר נמס לגמרי. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה
בקערה נפרדת מערבבים שיבולת שועל שלמה ודקה, צימוקים, חמוציות, גרעיני דלעת וחמנייה.
מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים היטב. יוצקים את התערובת ומחליקים
אופים 20-15 דקות, עד להזהבה והתייצבות
מצננים היטב וחותכים למלבנים בגודל 3*10 ס"מ
שומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד חודש