מכינים את הבצק ומתפיחים
שמים שמרים וסוכר בקערת מיקסר וממיסים במים קרים. מוסיפים קמח, ביצים ושמן קנולה ומערבלים עם וו לישה כ-10 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מוסיפים מלח ולשים עוד כדקה
מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד או במגבת לחה ומתפיחים כשעה עד שהבצק תפח ב-50% מנפחו
מעצבים, מתפיחים שוב ואופים
מחלקים את הבצק על משטח מעט מקומח ל-2 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לגליל באורך 40 ס"מ. יוצרים שבלול מכל גליל, מניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעה
מחממים תנור ל-180 מעלות
מברישים את החלות בביצה ומפזרים שקדים.
אופים כ-30 דקות עד הזהבה עמוקה