גם אתם יכולים

טארט אגוזים וסוכר חום

מתאים לתבנית מתפרקת בגודל 8 על 27 ס"מ

הדפיסו

גרסה עשירה של טארט הפקאן הקלאסי עם תערובת אגוזים

המצרכים
רשימת חומרים לבסיס
חמאה קרה חתוכה לקוביות
75 גרם
קמח רגיל
1 כוס
סוכר לבן
1/4 כוס
ביצה
מידה L
חלמון
מביצה מידה L
רשימת חומרים למלית
סוכר לבן
1/3 כוס
סוכר חום כהה
1/3 כוס
2 ביצים
מידה L
שמנת מתוקה
1/2 כוס
תמצית וניל איכותית
1 כפית
חמאה מומסת
50 גרם
אגוזים: מלך, פקאן, קשיו וצנוברים קלויים קלות
1 כוס
הוראות הכנה

מכינים את הבסיס

מערבלים חמאה, קמח וסוכר במעבד מזון, עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומערבלים עד לקבלת כדור בצק

מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למלבן בגודל 13*35 ס”מ

מרפדים את תחתית ודפנות התבנית, מעבירים מערוך על שולי התבנית ומוציאים בצק עודף

דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא לחצי שעה

מחממים תנור ל-170 מעלות

אופים 15-12 דקות, עד להזהבה קלה

מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות

מכינים את המלית ואופים

מערבבים שני סוגי סוכר, ביצים, שמנת מתוקה ותמצית וניל בקערה. מוסיפים חמאה מומסת ואגוזים ומערבבים היטב. יוצקים על הבסיס ומחליקים

אופים כ-30 דקות, עד להזהבה קלה והתייצבות. מגישים חמים

שומרים מכוסה בניילון נצמד מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 10 ימים