גם אתם יכולים

לביבות גבינה מתוקות

הדפיסו

את הלביבות גבינה הללו למדתי להכין מהאופות ממוצא מזרח אירופה שעובדות איתי בקונדיטוריה, מגישים אותן עם שמנת חמוצה או עם מייפל.

המצרכים
גבינה כחושה לאפייה (טוב טען, כנען) מפוררת גס
500 גרם
ביצים גדולות
2 יחידות
סוכר
50 גרם
קמח תופח
35 גרם
סוכר וניל
1 שקית
לטיגון
שמן קנולה או חמניות
להגשה
שמנת חמוצה או מייפל
הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים יחד בקערה עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

מחממים מחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית עם שמן.

יוצקים לשמן כף גדושה לכל לביבה ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד עד להזהבה, מעבירים לנייר סופג.

טיפים

גיוונים:

ניתן להוסיף 1/2 כפית קינמון