גם אתם יכולים

לביבות תפוחי אדמה ושמיר

הדפיסו

למתכון המסורתי של לביבות תפוחי אדמה הוספתי שמיר, שמשדרג אותן פלאים.

המצרכים
ביצים גדולות
2 יחידות
תפוחי אדמה גדולים קלופים, מגוררים דק וסחוטים היטב
2 יחידות
קמח רגיל
3 כפות
שמיר קצוץ
1 כף
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
לטיגון
שמן קנולה או חמניות
הוראות הכנה

טורפים ביצים בקערה, מוסיפים תפוחי אדמה, קמח, שמיר, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

מחממים מחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית עם שמן =.

מטגנים לביבה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.

יוצקים לשמן כף גדושה לכל לביבה ומטגנים כ- 3 דקות מכל צד עד הזהבה, מעבירים לנייר סופג.

טיפים

גיוונים:

ניתן להוסיף בצללבן קטן מגורר דק

ניתן להחליף את השמיר בתימין או ברוזמרין.