גם אתם יכולים

סופגניית פאי לימון

הדפיסו

סופגנייה בטעם מיוחד ויוצא דופן, במילוי של קרם לימון ובציפוי של מרנג איטלקי מושלם.

המצרכים
ראה מתכון לסופגנייה במתכון לסופגנייה קיפוד שוקולד
רשימת חומרים לקרם לימון:
שמנת מתוקה
120 מ"ל
שוקולד לבן קצוץ
300 גרם
מיץ לימון
60 מ"ל
קליפה מגורדת מ- 1/2 לימון
2-3 טיפות צבע מאכל צהוב (רצוי צהוב)
רשימת חומרים למרנג איטלקי:
חלבונים
3 יחידות
סוכר
200 גרם
אבקת סוכר
100 גרם
גרידת לימון מלימון שלם
הוראות הכנה

מכינים את המילוי קרם לימון:

בסיר על אש נמוכה מרתיחים את השמנת המתוקה ומורידים מן האש.

יוצקים על גבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את המיץ לימון, קליפת הלימון וצבע מאכל ומערבבים עד שהוא נטמע והתערובת באותו צבע, מעבירים את המילוי לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות להתייצבות, עד שהקרם יהיה נוח לזילוף.

מכינים את המרנג האיטלקי:

במיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר ואבקת הסוכר למשך כ- 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב.

מעבירים את המרנג האיטלקי לשק זילוף עם צנתר, ומזלפים בצורה מעגלית את המרנג האיטלקי.

ניתן להשחים מעט בעזרת ברנר אך לא חובה.