עוגה בחושה מיוחדת, היא נראית תמימה מבחינת מראה, אבל עסיסית וארומטית ביותר
המצרכים
טיפים
מכינים את השזיפים: יוצקים לסיר את המים, מביאים לרתיחה יחד עם הקינמון, סוכר והשזיפים, מסירים מן האש ומצננים היטב, אני ממליץ להכין את השזיפים יום לפני
מחממים תנור לחום 170 מעלות
מסננים את השזיפים מהסירופ
מכינים את תערובת העוגה: מערבלים סוכר, דבש ושמם במיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים את הביצים (אחת אחת) וממשיכים בפעולת המיקסר עד לקבלת תערובת אחידה
מנפים לקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה והקינמון, ומקפלים את "היבשים" לתערובת הביצים בעזרת מרית
משמנים מעט את התבנית/ תבניות
מעבירים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל השזיפים החתוכים
אופים למשך כ- 50 דקות במידה ואתם הכנתם שתי עוגות באינגליש קייק או כ- 60 דקות במידה והכנתם עוגה בתבנית עגולה קוטר 26
ניתן לשמור על העוגה מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים.