גם אתם יכולים

עוגיות מבצק פילו ואגוזי מלך

הדפיסו
המצרכים
עלי פילו
1 חבילה
אגוזי מלך קצוצים
1 1/2 כוסות
סוכר
1/2 כוס
קינמון
1 כפית
חמאה ממוסת
50 גרם
הוראות הכנה

הכנת תערובת האגוזים:

מערבבים בקערה את אגוזי המלך הקצוצים ,קינמון וסוכר.

עריכת העוגיות:

א. לוקחים צמד עלי פילו ומניחים אותו ע”ג שולחן העבודה.

ב. מברישים את צמד העלים בחמאה מומסת.

ג. מפזרים מהתערובת אגוזים ע”ג צמד עלי הפילו כך שמכסים את צמד העלים- ומגלגלים לגלילה.

ד. את הגלילה מברישים בחמאה מומסת וחותכים לעוגיות ברוחב 3 ס”מ כל עוגיה ואופים ב- 180C , כ- 20 דקות.

לפרזנטציה : בוזקים אבקת סוכר.