גם אתם יכולים

עוגת תפוחים ואגוזים בהל וקינמון

המתכון מתאים ל2 תבניות אינגלישקייק קצרות באורך 25 ס"מ

הדפיסו
המצרכים
ביצים L
3 יחידות
סוכר לבן
3/4 כוס (150 גרם)
סוכר חום בהיר
3/4 כוס (150 גרם)
קמח רגיל
350 גרם (1/2 2 כוסות)
שמנת חמוצה
1 גביע (200 גרם)
אבקת אפייה
1 שקית (10 גרם)
קינמון טחון
1/2 כפית
הל טחון
1/4 כפית
חמאה מומסת
50 גרם
תפוחי עץ בינוני – מסוג גרנד סמית חתוכים לקוביות בגודל 2X2
2 תפוחים
אגוזי פקאן קצוצים גס
1 כוס (120 גרם)
הוראות הכנה

מכינים את הבלילה : מקציפים ביצים וסוכר לבן בלבד לתערובת תפוחה ובהירה. מחליפים  ל – “וו גיטרה “  ומוסיפים את השמנת החמוצה והקמח עם האבקת אפיה והתבלינים לסירוגין. משלבים את התפוח עץ והחמאה המומסת. מוזגים ל-2 תבניות אינגלישקייק קצרות באורך 25 ס”מ.

טיפים

מומלץ לנפות את הקמח יחד עם האבקת אפייה והתבלינים בסמוך לשילובם בתערובת וזאת על מנת לקבל עוגה עם מרקם אוורירי ולמנוע שהעוגה תצא דחוסה בגמר האפייה.