גם אתם יכולים

פרופיטרול במילוי קציפת דבש

הדפיסו
המצרכים
לבצק רבוך:
מים
1 כוס
חלב
1 כוס
סוכר
1 כף
מלח
1 כפית
חמאה
200 גרם
קמח
2 כוסות
ביצים
7 יחידות
לקרם:
קצפת רכה
500 גרם
דבש
50 גרם
לציפוי:
פונדנט (ניתן לרכוש בחניות אפיה מתמחות)
200 גרם
צבע מאכל צהוב/ אדום
רבועי שוקולד דקים
הוראות הכנה

מכינים את הבצק: מרתיחים חלב, מים, מלח, סוכר והחמאה. מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ. מעבירים למיקסר עם בוחש גיטרה ומוסיפים ביצה.

מזלפים בעזרת פיית זילוף חלקה עיגולים בקוטר 5 ס”מ  (בגדולים יותר נזלף 7 ס”מ).

אופים כ-30- 35 דק’ עם ארובה פתוחה ב-180 מעלות. מצננים עד לשימוש.

קרם: מקציפים  את הדבש והשמנת המתוקה לקציפה יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

מזלפים את הקרם מחלקו התחתון של הפרופיטרול ומצפים בפונדנט.

יוצרים את המנות: מכל צמד יוצרים קינוח אחד- מניחים אחד על גבי ריבוע שוקולד ואת הפרופיטרול השני ומגישים.