לקוחות יקרים, משלוחים דרך אפליקציית wolt בלבד, איסוף עצמי - הזמנות טלפוניות.

סופגניית פאי לימון

סופגנייה בטעם מיוחד ויוצא דופן, במילוי של קרם לימון ובציפוי של מרנג איטלקי מושלם.

ראה מתכון לסופגנייה במתכון לסופגנייה קיפוד שוקולד

המצרכים

רשימת חומרים לקרם לימון
שמנת מתוקה – 120 מ"ל
שוקולד לבן קצוץ – 300 גרם
מיץ לימון – 60 מ"ל
קליפה מגורדת מ- 1/2 לימון
2-3 טיפות צבע מאכל צהוב (רצוי צהוב)
רשימת חומרים למרנג איטלקי
חלבונים – 3 יחידות
סוכר – 200 גרם
אבקת סוכר – 100 גרם
גרידת לימון מלימון שלם

הוראות הכנה

מכינים את המילוי קרם לימון

בסיר על אש נמוכה מרתיחים את השמנת המתוקה ומורידים מן האש.

יוצקים על גבי השוקולד הלבן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את המיץ לימון, קליפת הלימון וצבע מאכל ומערבבים עד שהוא נטמע והתערובת באותו צבע, מעבירים את המילוי לשק זילוף ומכניסים למקרר למשך 4-5 שעות להתייצבות, עד שהקרם יהיה נוח לזילוף.

מכינים את המרנג האיטלקי

במיקסר מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר ואבקת הסוכר למשך כ- 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב.

מעבירים את המרנג האיטלקי לשק זילוף עם צנתר, ומזלפים בצורה מעגלית את המרנג האיטלקי.

ניתן להשחים מעט בעזרת ברנר אך לא חובה.

שתפו את המתכון

שתפו את המתכון

מתכונים נוספים בשבילך
דילוג לתוכן