לקוחות יקרים, משלוחים דרך אפליקציית wolt בלבד, איסוף עצמי - הזמנות טלפוניות.

עוגיות רחת לוקום

מתאים לכ- 40 עוגיות

העוגיות הללו הן שוס אמיתי בכל משלוח מנות, בבצק יש שמנת חמוצה שמעשירה אותן, מלית הרחת לוקום וציפוי האבקת הסוכר מספקים מתיקות מרשימה.

המצרכים

רשימת חומרים לבצק
חמאה רכה – 250 גרם
שמנת חמוצה 15% – 1 גביע קטן
חלמונים – 4 יחידות
תמצית וניל איכותית – 1 כפית
קמח לבן – 420 גרם
אבקת אפייה – 1 כפית
למלית
רחת לוקום – 250 גרם
קורנפלור
לקישוט
אבקת סוכר

הוראות הכנה

מכינים את הבצק

מערבלים חמאה עם שמנת חמוצה, חלמונים ותמצית וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-3 דקות במהירות איטית-בינונית לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה בשני מחזורים ומערבלים עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה

ממלאים ואופים

מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח בגודל 30 על 40 ס"מ ועובי 1/2 ס"מ, חוצים לשני מלבנים בגודל 15 על 40

חוצים רחת לוקום על משטח מקומח במעט קורנפלור ומגלגלים כל חצי לגליל צר באורך 40 ס"מ וקוטר 1 ס"מ. מניחים גליל של רחת לוקום לאורך קצה אחד של מלבן בצק ומגלגלים לגליל. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק ורחת הלוקום. מניחים בתבנית ופורסים לעוגיות בעובי 2 ס"מ כמעט עד הסוף

אופים כ-20 דקות עד הזהבה קלה.

מצננים היטב, מפרידים את העוגיות וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבועיים

שתפו את המתכון

שתפו את המתכון

מתכונים נוספים בשבילך
דילוג לתוכן