לקוחות יקרים, משלוחים דרך אפליקציית wolt בלבד, איסוף עצמי - הזמנות טלפוניות.

פרופיטרול במילוי קציפת דבש

המצרכים

לבצק רבוך:
מים 1 כוס
חלב 1 כוס
סוכר 1 כף
מלח 1 כפית
חמאה 200 גרם
קמח 2 כוסות
ביצים 7 יחידות
לקרם:
קצפת רכה 500 גרם
דבש 50 גרם
לציפוי:
פונדנט (ניתן לרכוש בחניות אפיה מתמחות) 200 גרם
צבע מאכל צהוב/ אדום
רבועי שוקולד דקים

הוראות הכנה

מכינים את הבצק: מרתיחים חלב, מים, מלח, סוכר והחמאה. מוסיפים קמח ומערבבים עם כף עץ. מעבירים למיקסר עם בוחש גיטרה ומוסיפים ביצה.

מזלפים בעזרת פיית זילוף חלקה עיגולים בקוטר 5 ס"מ  (בגדולים יותר נזלף 7 ס"מ).

אופים כ-30- 35 דק' עם ארובה פתוחה ב-180 מעלות. מצננים עד לשימוש.

קרם: מקציפים  את הדבש והשמנת המתוקה לקציפה יציבה ומעבירים לשקית זילוף.

מזלפים את הקרם מחלקו התחתון של הפרופיטרול ומצפים בפונדנט.

יוצרים את המנות: מכל צמד יוצרים קינוח אחד- מניחים אחד על גבי ריבוע שוקולד ואת הפרופיטרול השני ומגישים.

שתפו את המתכון

שתפו את המתכון

מתכונים נוספים בשבילך
דילוג לתוכן