סופגנייה במילוי של פרג מבושל מושלם יחד בציפוי של שוקולד לבן
מכינים את המילוי
מחממים חלב, חמאה וסוכר בסיר קטן עד שהסוכר נמס ומביאים לסף רתיחה, מנמיכים את מהירות הלהבה, מוסיפים את האגוזים מערבבים כדקה.
מסירים מן הכיריים, מוסיפים את הפרג וקליפת הלימון ומערבבים היטב, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
מכינים את הציפוי
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, כאשר היא מבעבעת מסירים מן האש ושופכים על גבי השוקולד הלבן, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מצננים היטב את התערובת עד שתהיה חמימה.
ממלאים, מצפים, מקשטים ומגישים:
חותכים את הסופגנייה באמצע ומורחים שכבה אחידה של המילוי, טובלים את חלקה העליון של הסופגנייה, מקשטים במעט פרג טחון ומגישים.