מתאים ל: 4-6 כוסיות מוס
קינוח מרשים ומהיר הכנה שתמיד ניתן להכינו בזריזות ובלי מאמץ מיותר, את הקישוט ניתן להחליף גם בקרם שוקולד מהיר המכיל שמנת מתוקה ושוקולד מריר או כל דבר שרק תבחרו.
מבחינתי לקיץ זה אחד הקינוחים המושלמים, יש בו שילוב טעמים של חמצמצות ומתיקות, קינוח קטן בכוס שתמיד משאיר טעם של עוד.
הכנת המוס:
משרים את השקית ג'לטין במים (מערבבים בקערית קטנה) .
מרתיחים 1/2 מיכל שמנת מתוקה ברגע שהיא מגיעה לרתיחה.
מוזגים לקערת השוקולד לבן ומערבבים עד לאחידות.
מכניסים פנימה את הג'לטין , מערבבים ומכניסים למקרר לכשעה.
מקציפים מיכל שמנת מתוקה "להקצפה רכה" ומקפלים עם מטרפה לתערובת שהתקררה .
הכנת הקישוט:
חותכים את האננס לקוביות סדר גודל 1 ס"מX 1 ס"מ, ומערבבים אותם יחד עם המיץ הפסיפלורה.
הרכבת המנה:
בעזרת כפית מעבירים כ2-3 כפיות ממיץ הפסיפלורה לתחתית הכוס.
מעבירים את מוס השוקולד הלבן לשק זילוף עם צנתר.
מוזגים מן התערובת עד 3/4 גובה הכוס .
ושוב בעזרת כפית מניחים מעט קוביות אננס ומיץ פסיפלורה.